Wilddagen Uddel bij Buitenplaats Het Loo

Zaterdag 28 en zondag 29 september 2024 is het weer zo ver! Na een succesvolle editie van de Wilddagen in 2023, vinden ook dit jaar de Wilddagen Uddel weer plaats bij Buitenplaats Het Loo! Een sfeervol evenement volledig gericht op de start van het wildseizoen. Twee dagen vol gezelligheid! Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens deze Wilddagen?

Wildmarkt

Tijdens de Wilddagen 2024 zal er natuurlijk ook weer de gezellige wildmarkt plaatsvinden. Op de wildmarkt vind je diverse kramen met een ruim aanbod producten, voor ieder wat wils. Met onder meer (verse) streekproducten, lederwaren, decoratie, sieraden en huis- en tuin artikelen!

Wilddagen Uddel Buitenplaats het Loo

Proeverij
Uiteraard kun je tijdens de Wilddagen de lekkerste wildgerechtjes proeven. Onze keuken maakt op 3 verschillende plekken diverse wildgerechten klaar. Een echte culinaire beleving met lokale producten. Bij de gerechtjes serveren wij passende wijnen en/of speciaalbieren. Proef, beleef & geniet!

Wilddagen Uddel Buitenplaats het Loo

Demonstraties
Naast de gezelligheid van de markt zullen er ook leuke demonstraties en activiteiten plaatsvinden. Denk aan woodcarving, manden weven en pijl & boog schieten. Omdat de Wilddagen een beleving zijn voor het hele gezin, wordt er natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich onder anderen laten schminken, pijl & boog schieten en natuurlijk spelen in onze eigen speelweide.  

Wilddagen Uddel Buitenplaats het Loo pijl en boog schieten

Locatie
De Wilddagen Uddel vinden plaats bij Buitenplaats Het Loo in Uddel. Ons restaurant ligt in een prachtige natuurrijke omgeving midden op de Veluwe! Zit u bij ons op het terras? Dan heeft u uitzicht op het Uddelermeer.

Ons warme en sfeervolle restaurant is dé locatie voor de Wilddagen. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, lekkere lunch, borrel of uitgebreid diner!

Tijden
De Wilddagen vinden plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Buitenplaats Het Loo
Uddelermeer 5, 3852 NR, Ermelo
[email protected]
www.buitenplaatshetloo.nl