Veluwse NERO Trailrun is er klaar voor!

Hoe mooi kan het zijn om volgende week zaterdag over de 'paars' in bloei staande Ermelosche Heide je sport te mogen bedrijven, aldus Gerard Peek (organisatie). Vele inschrijvers van de Veluwse Trailrun zijn het hier blijkbaar mee eens! Niet alleen uit heel Nederland maar ook uit Ermelo mogen we deelnemers ontvangen en zitten we VOL.

s' Heeren Loo lopers kunnen niet wachten

Na veel inspanningen is het eindelijk gelukt om zo'n 70-75 mensen met een verstandelijke beperking gratis te laten deelnemen aan een speciaal onderdeel van de Veluwse NERO Trailrun.
 
Zo'n 50 mensen starten om 10:10 uur op het onderdeel de 's Heeren Loo-Trailrun 3km' en op de 1km zullen er 10 lopers van start gaan. Ook gaan er 12 mensen met begeleiding de '10km TrailWalk' afleggen. De deelnemers worden ontvangen in het opgebouwd Traildorp in het bos nabij de Ermelosche Heide. Daar krijgen zij hun startnummer en herinnering T-shirt. Na de Trail bij de finish krijgen ze de prachtige herinneringsmedaille omgehangen en alvorens ze naar huis gaan nog een gezond lunchpakketje.
 
De organisatie is blij verheugd dat dit grote aantal dit jaar van start gaat. Zeker vanuit de fylosofie om het mogelijk te maken een ieder sportief mee te laten doen. Dat Ermelo een zorgdorp is was een extra stimulans om deze groep mensen te entousiastmeren tot deelname. Om dit te bereiken zijn er aparte flyers tot deelname in alle lokaties van 's Heeren Loo opgehangen en gelobbyd onder het begeleidend personeel.
 
De organsiatie zal er alles aan doen om het de deelnemers naar de zin te maken in het meemaken van een onvergetelijk moment. Hoe trots waren de 6(!) deelnemers van vorig jaar die weken later nog steeds 'trots' met de verworven herinneringsmedaille om liepen.
   
‘Een TrailRun met beleving in het heden door een historisch wonderlijk natuurgebied met magie naar het verleden’