Spot On Ermelo: de feestelijke opening van het nieuwe culturele seizoen

Op zaterdag 28 september, van 12:00 tot 16:00 uur, ben je van harte welkom bij Spot On Ermelo, de feestelijke opening van het nieuwe culturele seizoen in en rondom het Huis van Ermelo. Voor jong en oud zijn er tal van gratis activiteiten, optredens en workshops, zowel binnen als buiten. Dit wil je niet missen!

Tijdens Spot On bundelen meer dan twintig culturele organisaties en acts uit Ermelo en omgeving hun krachten om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen

Geniet van een middag vol muziek, dans, lezingen, theater, workshops, films, kunst en nog veel meer.

Voor de kinderen: magische voorstellingen en creatieve workshops
Kinderen kunnen zich verheugen op een reeks waanzinnig leuke familievoorstellingen. Reis door de tijd met de voorstelling ‘A.Vontura en de T.E.I.T. Machine’, laat je betoveren door de sprookjesachtige poppentheatervoorstelling HUH?!?, of geniet van De Cultuurapotheek, waar Azim met succes een bijzondere apotheek runt.

Voor de kleine creatievelingen is er het Digilab, waar ze de fascinerende wereld van robots en 3D-printers kunnen ontdekken. Hier kunnen kinderen zelf aan de slag en de toekomst van technologie verkennen.

Voor iedereen: workshops, muziek en meer
Spot On Ermelo biedt niet alleen iets voor de kinderen, maar voor iedereen! Doe mee met de Caribische trommelworkshop van Drum & Barrels, of duik in je familiegeschiedenis met de stamboomworkshop van het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe en de Vereniging Historisch Ermeloo.

Liefhebbers van muziek kunnen onder andere genieten van optredens van de All Times Bigband en het Harmonieorkest Excelsior. En voor filmliefhebbers is er een gratis filmvoorstelling in de theaterzaal, geprogrammeerd door het Filmhuis Ermelo.

Mis het niet!
Spot On Ermelo biedt voor ieder wat wils: activiteiten, optredens en workshops, zowel binnen als buiten, en alles is gratis toegankelijk. Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op www.huisvanermelo.nl/spot-on-ermelo.

Dit is hét moment om de veelzijdigheid van Ermelo’s culturele aanbod te ontdekken! Je bent van harte welkom op het Raadhuisplein. Zien we je daar?