De perfecte herfstvakantie: VR Snorkelen, Spooky Spektakel en Discozwemmen

De herfstvakantie staat weer voor de deur, en bij Interactie Sportbedrijf Ermelo hebben we een fantastisch programma samengesteld om er een onvergetelijke week van te maken.

Duik in een virtuele wereld: VR Snorkelen

Stel je voor dat je met een VR-bril het zwembad in duikt en jezelf direct in een magische onderwaterwereld bevindt! Op maandag 28 oktober bieden we deze unieke ervaring aan in Sportcentrum Zanderij. Kinderen kunnen kiezen uit spannende thema’s zoals zwemmen met haaien of zelfs het verkennen van de ruimte. Deze activiteit vindt plaats van 13:00 tot 15:00 uur en kost slechts €5,40. Een avontuur dat je niet wilt missen!

Spannend speelparadijs: Spooky Speel Spektakel
Op 31 oktober wordt de gymzaal omgetoverd tot een griezelig speelparadijs! Kinderen van 4 tot 16 jaar kunnen van 10:00 tot 14:00 uur meedoen aan toffe spellen zoals Among Us in real life, Spookslot en nog veel meer. Verkleed komen maakt het extra leuk! Deze activiteit is helemaal gratis, maar aanmelden is verplicht.

Griezelig leuk feestje in het zwembad: Spooky Discozwemmen
We sluiten de herfstvakantie af met een griezelig leuk feestje in het zwembad! Op vrijdag 1 november verandert het zwembad in een spooky disco voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een A-diploma. Terwijl de vetste hits door de speakers knallen, kun je dansen en zwemmen in het water. Het feest duurt van 18:30 tot 21:00 uur en de entree is €6,50, inclusief een ijsje. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Meld je snel aan voor onze herfstvakantieactiviteiten via de website van Interactie. We kijken ernaar uit om samen te genieten van een week vol avontuur en plezier! Voor meer informatie en aanmelden, bezoek: www.interactie-ermelo.nl/de-leukste-activiteiten-voor-in-de-herfstvakantie.