Nog voordat u weer lekker uit eten mag bij de Harderwijkse horecazaken kunt bij slagerij Schiffmacher in de Luttekepoortstraat al volop genieten van Indonesische maaltijden van hoog niveau.
Deze Harderwijkse cateraar annex restaurant aan huis gebruikt voor haar klassieke Indonesische gerechten vooral verse Indonesische kruiden en - uiteraard - vlees van ambachtelijk slager Peter Schiffmacher.En dat voor maar 8 euro per maaltijd! Schiffmacher werkt voor deze service samen met Rumah Rasa.
U heeft keus uit maar liefst vijf verschillende maaltijden van elk circa 600 gram:
- Nasi Kuning,
- Rendang,
- Sayur Lodeh,
- Sambal Telur
- of Serundeng
Sambal Goreng Ayam ca. 300 gram nu € 2,00
Veel kipdijfilet in een sausje met citroengras, trassi (garnalenpasta), ui, chilipeper en knoflook
Bij slagerij Schiffmacher kunnen ze niet wachten met het opnieuw beleveren van de betere horecazaken in Harderwijk en wijde omtrek. Bijna wekelijks laat hij zijn winkelklanten kennismaken met bijzondere vleesaanbiedingen.
‘Het kaviaar onder het rundvlees’, vinden kenners. Het vlees van dit Noord-Amerikaanse rund is inderdaad geweldig lekker. Een culinaire delicatesse: sappig, mals suddervlees met een volle, romige smaak.American Black Angus Sukadelappen 100 gram nu € 1,65
Schiffmacher zegt zelf: ‘Dat dit vlees zó mals en zó lekker is, komt omdat het in alle rust en diervriendelijk is opgegroeid en tenminste 120 dagen is gevoerd met granen. Daardoor is het vlees prachtig gemarmerd. De fijne lijntjes vet smelten tijdens het verhitten in de barbecue, op de grill of in de pan en geven een ongeëvenaarde smaakbeleving. Wel even kort laten nagaren; zo smaakt het nóg sappiger!’
De voordeelaanbiedingen gelden tot en met zaterdag 30 mei en: op is op, dus wees er op tijd bij!
Slagerij Schiffmacher Harderwijk