Gemeenteraadslid Nero de Boer brengt gemeente en ondernemers dichter bij elkaar

Nero de Boer, gemeenteraadslid van het CDA, zet zich op persoonlijke titel in om de band tussen de gemeente Ermelo en de lokale ondernemers te versterken. Al een lange tijd is hij iedere zaterdagmiddag te vinden op het bankje voor het gemeentehuis waar hij een luisterend oor biedt aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

Op eigen initiatief is hij daarnaast onlangs een reeks persoonlijke gesprekken met diverse ondernemers uit het dorp aangegaan, en dit werpt zijn vruchten af voor zowel de gemeente als de ondernemers zelf

Tijdens de gesprekken die De Boer voert met de ondernemers komen waardevolle inzichten en feedback van ondernemers aan bod, die variëren van communicatieproblemen tot een koopzondag binnen de gemeente. Deze gesprekken worden niet alleen gewaardeerd door de ondernemers zelf, maar bieden ook belangrijke input voor de gemeenteraad, waardoor de stem van de lokale ondernemers beter vertegenwoordigd wordt.
 
“Het is essentieel dat wij als gemeente laten zien dat onze ondernemers zich gehoord voelen, dat we waar mogelijk willen meedenken en dat we hun inspanningen erkennen,” aldus De Boer. “Naast fijne dialogen heb ik ook een schat aan informatie verzameld die ik kan gebruiken om in de gemeenteraad te delen. Dit helpt niet alleen de ondernemers, maar ook de gemeente om met deze inbreng effectiever te werken.”
 
Een recent gesprek met Ruurd Post van Brasserie de Volksmond onderstreept dit punt. Post gaf aan dat de communicatie, duidelijkheid, en erkenning vanuit de gemeente vaak tekortschieten. Post is een uitgesproken persoon en kan goed verwoorden wat hij ervaart als ondernemer in Ermelo. Het leidde tot waardevolle inzichten, welke een goede basis vormen voor een gesprek over hoe de gemeente haar rol kan verbeteren en nauwer kan samenwerken met zowel burgers als ondernemers.
 
Het initiatief van De Boer toont aan dat er veel te winnen valt bij een open en eerlijke dialoog tussen de gemeente en haar ondernemers. Door regelmatig in gesprek te gaan, worden de behoeften en zorgen van de ondernemers gehoord, wat leidt tot een betere samenwerking en wederzijds begrip.
 
De komende tijd zal De Boer met de gesprekken doorgaan, en hoopt wederom om dankzij de ondernemersverhalen verrijkt te worden met waardevolle feedback.

Nero de Boer CDA Ermelo